Ciasto śliwkowe

Podziel się tym wpisem

Produkty:

  • szklanka mąki pszennej pełnoziarnistej bądź taką jaką lubisz
  • 1/3 szklanki ksylitolu
  • 3 jajka
  • łyżeczka proszku do pieczenia
  • szczypta soli, łyżeczka cynamonu
  • 200 mln oleju kokosowego lub 200 g masła
  • Wszystko razem ugnieść, rozłożyć ciasto do tortownicy. Śliwki węgierki porozcinać, wypestkować i poukładać na cieście (zatopić w ciasto)
  • Piec w temperaturze 180 C przez 45 minut

Więcej wpisów

Twój koszyk
Facebook Instagram YouTube TikTok
Aby zapewnić sprawne funkcjonowanie tego portalu, czasami umieszczamy na komputerze użytkownika (bądź innym urządzeniu) małe pliki – tzw. cookies („ciasteczka”). Podobnie postępuje większość dużych witryn internetowych.
Zacznij pisać aby zobaczyć produkty, których szukasz
Sklep
Blog
Moje konto
0 element Koszyk