Ciasto śliwkowe

Podziel się tym wpisem

Produkty:

  • szklanka mąki pszennej pełnoziarnistej bądź taką jaką lubisz
  • 1/3 szklanki ksylitolu
  • 3 jajka
  • łyżeczka proszku do pieczenia
  • szczypta soli, łyżeczka cynamonu
  • 200 mln oleju kokosowego lub 200 g masła
  • Wszystko razem ugnieść, rozłożyć ciasto do tortownicy. Śliwki węgierki porozcinać, wypestkować i poukładać na cieście (zatopić w ciasto)
  • Piec w temperaturze 180 C przez 45 minut

Więcej wpisów

Twój koszyk
Logowanie

Nie masz jeszcze konta?

Facebook Instagram YouTube TikTok
Aby zapewnić sprawne funkcjonowanie tego portalu, czasami umieszczamy na komputerze użytkownika (bądź innym urządzeniu) małe pliki – tzw. cookies („ciasteczka”). Podobnie postępuje większość dużych witryn internetowych.
Zacznij pisać aby zobaczyć produkty, których szukasz
Sklep
Blog
Moje konto
0 Koszyk