Dietetyczny jabłecznik z kaszy jaglanej

Podziel się tym wpisem

Dietetyczny jabłecznik to pyszne, mokre ciasto w sam raz na drugie śniadanie

Przepis:

– 1 woreczek kaszy jaglanej ugotowanej
– 3 jajka
– 3 łyżki mąki kokosowej
– 1 łyżka ksylitolu
– 1 łyżka oleju kokosowego
– 3 duże jabłka podsmaż na patelni z cynamonem

Wymieszaj całość i oddziel 2 łyżki na kruszonkę.
Resztę zmiksuj i wlej na tortownicę. Piec w temp. 180 C przez 20 minut.
Wyjmij z piekarnika, równo nałóż jabłka i posyp odłożoną kaszą po górze. Włóż do piekarnika i piec przez 10 minut.

Więcej wpisów

Twój koszyk
Facebook Instagram YouTube TikTok
Aby zapewnić sprawne funkcjonowanie tego portalu, czasami umieszczamy na komputerze użytkownika (bądź innym urządzeniu) małe pliki – tzw. cookies („ciasteczka”). Podobnie postępuje większość dużych witryn internetowych.
Zacznij pisać aby zobaczyć produkty, których szukasz
Sklep
Blog
Moje konto
0 element Koszyk