Krem pomidorowy z mlekiem kokosowym

Podziel się tym wpisem

Kwaszą minkę dzieciaki przy zupie pomidorowej?

Jak tak, to czas dodać do niej mleko kokosowe i płatki migdałowe. Oto mój sprawdzony sposób na pyszną zupę pomidorową.

Składniki:

  • puszka pomidorów – podsmażyć na maśle klarowanym
  • wywar z rosołu + 2 ugotowane marchewki (najlepiej z rosołu)
  • do wywaru z rosołu dodać puszkę przesmażonych pomidorów
  • pod koniec dodać 4 łyżki płatków jaglanych
  • całość zmiksować, dodać 1/3 puszki mleczka kokosowego
  • posypać płatkami migdałowymi

Nie ma dziecka ani dorosłego, który oprze się tej zupie

Smacznego

Więcej wpisów

Twój koszyk
Facebook Instagram YouTube TikTok
Aby zapewnić sprawne funkcjonowanie tego portalu, czasami umieszczamy na komputerze użytkownika (bądź innym urządzeniu) małe pliki – tzw. cookies („ciasteczka”). Podobnie postępuje większość dużych witryn internetowych.
Zacznij pisać aby zobaczyć produkty, których szukasz
Sklep
Blog
Moje konto
0 element Koszyk