Muss czekoladowy

 

Fit muss czekoladowy

Składniki:

  • 250 ml mleka kokosowego
  • 10 łyżeczek chia
  • opcjonalnie 1/2 łyżeczki ksylitolu
  • 1 łyżka kakao
  • syrop klonowy do podania

Przygotowanie:

  1. Do miseczki nalać mleka, wsypać chia i ksylitol, zamieszać i odstawić do zamrażarki
    na niecałe 10 minut, tak aby była konsystencja kremu.
  2. Wyciągnąć, dodać 1 łyżkę kakao, wymieszać. Po wierzchu polać syropem klonowym.

Anka Dziedzic

Trenerka, Blogerka, Influencerka, Propagatorka aktywnego stylu życia. Sport towarzyszy mi od zawsze i chcę się nim dzielić. Uwielbiam aktywność fizyczną i zrobiłam z niej swój sposób na życie. A od życia chcę wiele i pewnie przez to prawie zawsze jestem zabiegana. Prywatnie jestem Żoną Dawida, mamą Leny i Poli, z urodzenia góralką. Moi przyjaciele twierdzą, że choć jestem urocza, to nie owijam w bawełnę. Cóż, staram się być autentyczna, choć na pewno nie idealna, konsekwentna, ale uparta. Cała ja.

guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Anka Dziedzic
Logo