Pudding daktylowo-czekoladowy

Podziel się tym wpisem

Składniki:

  • 5 daktyli namoczonych w wodzie
  • 1/2 awokado
  • 1 banan
  • 5 kostek gorzkiej czekolady lub 2 łyżki kakao
  • 4 łyżki jogurtu naturalnego
  • 1 laska wanilii

Wykonanie:

  1. Daktyle zblendować i włożyć do szklanki.
  2. Banan, awokado i kakao lub gorzką czekoladę (jeśli używasz jej zamiast kakao, należy ją wpierw roztopić) – wszystko razem zblendować.
  3. 1 łyżkę masy ułożyć na daktyle. Jogurt zmieszać z laską wanilii – opcjonalnie można dodać jakiegoś słodzika. Białą masę włożyć do szklanki, a na górę położyć masę czekoladową.

Więcej wpisów

Twój koszyk
Logowanie

Nie masz jeszcze konta?

Facebook Instagram YouTube
Aby zapewnić sprawne funkcjonowanie tego portalu, czasami umieszczamy na komputerze użytkownika (bądź innym urządzeniu) małe pliki – tzw. cookies („ciasteczka”). Podobnie postępuje większość dużych witryn internetowych.
Zacznij pisać aby zobaczyć produkty, których szukasz
Sklep
Blog
Moje konto
0 Koszyk