Wegański pudding z tahini

Ten przepis jest ultra szybki, prosty i bardzo smaczny – jak znakomita większość przepisów na moim blogu 🙂 Potrzebne Wam będą tylko dwa składniki: pasta tahini i banan oraz ulubione dodatki. Zapraszam do kuchni 🙂

 

Składniki:

  • 1 banan (dojrzały, z brązowymi plamkami)
  • 2 łyżki pasty tahini
  • do dekoracji: kilka plasterków banana lub innych ulubionych owoców, cynamon do posypania, wiórki kokosowe, płatki migdałów itp.

Przygotowanie:

  1. Tahini i banana zmiksuj na gładko, przełóż do pucharka i udekoruj ulubionymi dodatkami.
  2. I to tyle 🙂

Anka Dziedzic

Trenerka, Blogerka, Influencerka, Propagatorka aktywnego stylu życia. Sport towarzyszy mi od zawsze i chcę się nim dzielić. Uwielbiam aktywność fizyczną i zrobiłam z niej swój sposób na życie. A od życia chcę wiele i pewnie przez to prawie zawsze jestem zabiegana. Prywatnie jestem Żoną Dawida, mamą Leny i Poli, z urodzenia góralką. Moi przyjaciele twierdzą, że choć jestem urocza, to nie owijam w bawełnę. Cóż, staram się być autentyczna, choć na pewno nie idealna, konsekwentna, ale uparta. Cała ja.

guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Anka Dziedzic
Logo