Pudding mango z kawowymi ciasteczkami

Podziel się tym wpisem

 

Produkty:

  • 1 mango
  • 1 banan
  • 4 ciasteczka (u mnie bezglutenowe)
  • 2 łyżki sera ricotta
  • odrobina kawy

Przygotowanie:

  1. Mango obierz ze skórki i zmiksuj z połową banana. Ułóż na dnie szklanki.
  2. Namoczone w naparze kawowym ciasteczka zatop w musie. Pokrój resztę banana i ułóż na górę.
  3. Serek ricotta wymieszaj z ksylitolem i ułóż na wierzchu.
  4. Chłódź w lodówce.

 

Smacznego :)*
Więcej różnych przepisów znajdziecie w moich ebook’ach na stronie:

https://www.ankadziedzic.pl/kategoria/ebooki/

guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments

Więcej wpisów

Twój koszyk

Logowanie

Nie masz jeszcze konta?

Facebook Instagram YouTube
Aby zapewnić sprawne funkcjonowanie tego portalu, czasami umieszczamy na komputerze użytkownika (bądź innym urządzeniu) małe pliki – tzw. cookies („ciasteczka”). Podobnie postępuje większość dużych witryn internetowych.
Zacznij pisać aby zobaczyć produkty, których szukasz
Sklep
Blog
Moje konto
0 Koszyk