Pudding mango z kawowymi ciasteczkami

 

Produkty:

  • 1 mango
  • 1 banan
  • 4 ciasteczka (u mnie bezglutenowe)
  • 2 łyżki sera ricotta
  • odrobina kawy

Przygotowanie:

  1. Mango obierz ze skórki i zmiksuj z połową banana. Ułóż na dnie szklanki.
  2. Namoczone w naparze kawowym ciasteczka zatop w musie. Pokrój resztę banana i ułóż na górę.
  3. Serek ricotta wymieszaj z ksylitolem i ułóż na wierzchu.
  4. Chłódź w lodówce.

 

Smacznego :)*
Więcej różnych przepisów znajdziecie w moich ebook’ach na stronie:

https://www.ankadziedzic.pl/kategoria/ebooki/

Anka Dziedzic

Trenerka, Blogerka, Influencerka, Propagatorka aktywnego stylu życia. Sport towarzyszy mi od zawsze i chcę się nim dzielić. Uwielbiam aktywność fizyczną i zrobiłam z niej swój sposób na życie. A od życia chcę wiele i pewnie przez to prawie zawsze jestem zabiegana. Prywatnie jestem Żoną Dawida, mamą Leny i Poli, z urodzenia góralką. Moi przyjaciele twierdzą, że choć jestem urocza, to nie owijam w bawełnę. Cóż, staram się być autentyczna, choć na pewno nie idealna, konsekwentna, ale uparta. Cała ja.

guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Anka Dziedzic
Logo